NyhederEndnu en vellykket rekonstruktion Paustian A/S

Endnu en vellykket rekonstruktion - Paustian A/S

Designvirksomheden Paustian A/S samt en række tilknyttede selskaber er blevet rekonstrueret ved Skifteretten i Århus.

Internt nyt

CK har bistået i vellykket rekonstruktion af Paustian AS

Designvirksomheden Paustian A/S samt en række tilknyttede selskaber er blevet rekonstrueret ved Skifteretten i Århus.

Rekonstruktionen blev gennemført via virksomhedsoverdragelser til både nye og eksisterende ejere. Vi er glade for at have medvirket i en proces, hvor disse hæderkronede brands fortsat kan bestå, og en lang række medarbejdere beholder deres arbejdspladser.

Hos Christensen Kjærulff har statsautoriseret revisor og partner Elan Schapiro været beskikket som regnskabskyndig tillidsmand, assisteret af Casper Kjær-Larsen.

Vi takker for det gode samarbejde med rekonstruktør advokat Gert Nissen fra DLA Piper Advokatpartnerselskab.

Elan Schapiro er også beskikket medlem af Konkursrådet og en af landets mest erfarne statsautoriserede revisorer inden for rekonstruktion og insolvens.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff is a member of Nexia, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the “Member firm disclaimer” for further details.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.